• el
Ανδρογεννητική αλωπεκία, χειρουργική αντιμετώπιση

Αντιμετώπισε την τριχόπτωση σου … αναγέννησε την αυτοπεποίθηση σου!

Οι άνδρες και οι γυναίκες που αντιμετωπίζουν τριχόπτωση έχουν τις ακόλουθες επιλογές :

  1. Μπορούν να αφήσουν τη φύση να ακολουθήσει την πορεία της.
  2. Μπορούν να χρησιμοποιήσουν σαμπουάν για να ενθαρρύνουν την αναγέννηση των μαλλιών.
  3. Μπορούν να ακολουθήσουν μια αγωγή μεσοθεραπειων με θρεπτικά συστατικά για να ενθαρρύνουν την υγεία των μαλλιών τους.

Για πολλούς όμως και  ειδικά για εκείνους που θέλουν να αντιμετωπίσουν δραστικά το αποτέλεσμα της τριχόπτωσης  η μεταμόσχευση μαλλιών εξακολουθεί να είναι η καλύτερη λύση, διότι παράγει τα καλύτερα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Τα μεταμοσχευμένα μαλλιά μπορούν να διαρκέσουν για δεκαετίες και δεν απαιτούν περισσότερη συντήρηση από τα υπόλοιπα μαλλιά στο κεφάλι σας. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η ζήτηση των μεταμοσχεύσεων αυξάνεται ολοένα και περισσότερο.

Ωστόσο, δεν είναι όλες οι μεταμοσχεύσεις μαλλιών ίδιες.

Οι συνεδρίες μπορεί να είναι πολύ διαφορετικές ανάλογα με τη μέθοδο που θα επιλέξετε & το μέγεθος του προβλήματος που έχουμε να αντιμετωπίσουμε .

Είναι σημαντικό επομένως να επιλέξετε μια κλινική που έχει φήμη για την αριστεία, μια κλινική που χρησιμοποιεί μια πιο εξειδικευμένη μέθοδο-  τελευταίας τεχνολογίας, μια κλινική που εκτιμά τα φυσικά αποτελέσματα.

Θέλετε μια κλινική που να παρέχει διαρκή παρακολούθηση του αποτελέσματος σας , γιατί θέλετε αυτά τα μεταμοσχευμένα θυλάκια να παραμένουν άθικτα ες αεί.

Θέλετε μια ιατρική ομάδα που να εκτιμά την ποιότητα σε σχέση με την ποσότητα!

Η κλινική ElixirMed έχει μεριμνήσει για την ποιότητα της θεραπείας σας, απασχολώντας μια εξειδικευμένη Ιατρική & Διαγνωστική ομάδα με πολυετής εμπειρία στον τομέα τον μεταμοσχεύσεων  τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.   

Αυτή είναι μια σημαντική απόφαση και μια απόφαση όπου θα βλέπετε τα αποτελέσματα στον καθρέφτη για δεκαετίες. Κάντε τη να μετρήσει!

Η Μέθοδος FUE Advanced
Με τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE Advanced Method, υγιή τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού, που συνήθως δεν επηρεάζεται από την τριχόπτωση, επιλέγονται και εμφυτεύονται άμεσα- ένα προς ένα- στην περιοχή όπου υπάρχει αραίωση. Η διαδικασία διαρκεί μερικές ώρες, δεν απαιτεί το ξύρισμα του κεφαλιού, ενώ στις περισσότερες περιπτώσεις ο ασθενής μπορεί να επιστρέψει στην...
FAQ
Πόσο ανώδυνη είναι η διαδικασία; Η μεταμόσχευση μαλλιών με την μέθοδο FUE Advanced είναι εντελώς ανώδυνη! Κατά τη διάρκεια της, μπορείτε να ακούσετε μουσική, να δείτε μια ταινία ή ακόμη και να κοιμηθείτε. Πόσο φυσικό είναι το αποτέλεσμα; Το αποτέλεσμα είναι 100% φυσικό και κανείς δε θα μπορέσει να καταλάβει ότι έχει υποβληθεί σε μεταμόσχευση...
Τα στάδια της Μεταμόσχευσης
Εξαγωγή Ο ειδικά εκπαιδευμένος ιατρός εξάγει ένα- ένα τα θυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα πλαϊνά του. Η διαδικασία γίνεται αποκλειστικά ηλεκτρικά μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας – με τη συμπληρωματική  χρήση κυκλικού κοπτήρα ,τοποθετώντας το εργαλείο, και περιστρέφοντάς το μέχρι να ελευθερωθεί το τριχοθυλάκιο από το δέρμα. Η διαδικασία αυτή επαναλαμβάνεται όσες φορές...